Чекали автобус 6 годин: рейс закінчився у Кишиневі, а не у Києві

Літак авіакомпанії SkyUp сів у Кишиневі, а не в Києві, після чого пасажири чекали на автобус в Україну 6 годин: подробиці

За словами пасажирки літака, який здійснював рейс з острова Мадейра (Португалія) до Києва, у результаті сів у Кишиневі, а для повернення в Україну його пасажирам довелося чекати на автобус для переміщення в Україну шість годин. Пасажиркою літака, яка повідомила про подію у своєму Facebook, виявилася Ольга Руднєва, виконавчий директор Фонду Олени Пінчук.

Руднєва пише, що за дві години до того, як літак мав сісти в київському аеропорту "Бориспіль", у кабіні увімкнулося світло і капітан поінформував пасажирів про те, що посадку здійснити не вдасться у зв'язку із ситуацією в Україні. Також він сказав, що посадка відбудеться в іншому місці, назва якого була сказана нерозбірливо, а подробиці капітан пообіцяв повідомити пізніше.

За словами Рудневої, у повітрі і без зв'язку, її та 150 чужих людей, які перебувають на борту, ця новина шокувала. Усі прокинулися і сиділи кілька хвилин, уражені оголошенням капітана. Жінка, яка сиділа поряд з Рудньовою, сказала, що вдома на неї чекають діти і їй терміново потрібно повернутися в Україну, а приблизно через 5 хвилин стюардеса оголосила, що лізингодавець даного борту не дав дозвіл на посадку в Києві через ситуацію, що склалася, літак сяде для технічної перерви у Кишинів (Молдова). Також вона попросила всіх залишатися на місцях, чекаючи наступного оголошення.

Після посадки літака пасажири аплодували, а потім через 6 годин їм було надано автобус, на якому бажаючі змогли повернутися в Україну.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що незабаром з'являться нові авіарейси з Києва на європейські курорти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися