Скільки шкіл в Києві закрились на карантин

Через спалах коронавірусу в Києві на дистанційному навчанні перебувають 19 шкіл

Мер Києві, лідер партії "Удар" Віталій Кличко розповів, що лікарнях наразі перебувають понад 1860 хворих на коронавірус. Заповненість ліжок в столичних лікарнях складає 34%.

Через спалах коронавірусу в Києві на дистанційному навчанні перебувають 19 шкіл та понад 4000 класів у навчальних закладах. Зачинені на карантин 6 дитячих садочків.

Він нагадав, що рішення про закриття класів чи повністю школи або садочка ухвалюють керівники закладів.

Довідка: 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила COVID-19 глобальною пандемією. Наслідуючи швидкість, з якою COVID-19 поширився по всьому світу, і щоб стримати поширення хвороби, більшість урядів по всьому світу санкціонували безпрецедентні заходи соціального стримування, щоб зупинити хвилю. Ці заходи, серед іншого, вимагали соціального дистанціювання та тимчасового фізичного закриття навчальних закладів.

Дистанційне навчання, також відоме під різними назвами, такими як дистанційне навчання, електронне навчання, мобільне навчання або онлайн-навчання, є формою освіти, при якій вчителі та учні фізично відокремлені від учнів у процесі навчання та навчання. Це також навчальна практика, яка ефективно використовує широкий спектр інструментів та технологій для збагачення досвіду навчання студентів  та полегшення спілкування між студентами та викладачами. Мінімальні технологічні вимоги для успішного дистанційного навчання включають придбання апаратного забезпечення, такого як комп'ютер, мобільний пристрій (стільниковий телефон) або веб-камера, будь-який пристрій для прослуховування, програми відеоконференцій, такі як WebEx або Zoom, операційні системи Microsoft Windows або Apple , та стабільне інтернет-з'єднання зі швидкістю близько 56K (56 000) або вище.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися