COVID в Києві: за добу понад 4500 нових випадків

Всього в Києві померли 8846 осіб від коронавірусу

За добу, 17 лютого, в Києві 4538  нових випадків захворювання на коронавірус. При цьому 20 людей померли. Про це повідомив мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко.

Всього в Києві померли 8846 осіб від коронавірусу. Підтверджених випадків захворювання на сьогодні – 424 753.  До лікарень столиці госпіталізували 91 хворого на коронавірус та 171 особу з підозрою на COVID-19 та пневмоніями.

Одужала минулої доби 1941 людина.

Є багато речей, які ви можете зробити, щоб убезпечити себе та своїх близьких від COVID-19. Дотримуйтесь цих основних запобіжних заходів:

Дотримуйтесь місцевих вказівок: дізнайтеся, що рекомендують національні, регіональні та місцеві органи влади, щоб у вас була найактуальніша інформація для вашого регіону.

Дотримуйтесь дистанції: тримайтеся на відстані не менше 1 метра від інших, навіть якщо вони не виглядають хворими, оскільки люди можуть мати вірус без симптомів.

Носіть маску: носіть відповідну тришарову маску, особливо коли ви не можете фізично дистанціюватися або знаходитеся в приміщенні. Мийте руки перед тим, як одягати та знімати маску.

Уникайте людних місць, погано провітрюваних, закритих приміщень та уникайте тривалого контакту з іншими людьми. Проводьте більше часу на свіжому повітрі, ніж у приміщенні.

Вентиляція важлива: відкривайте вікна, коли у приміщенні, щоб збільшити кількість зовнішнього повітря.

Уникайте дотику до поверхонь, особливо в громадських місцях або медичних закладах, якщо до них торкалися люди, інфіковані COVID-19. Регулярно очищайте поверхні стандартними дезінфікуючими засобами.

Частіше мийте руки водою з милом або антисептиком. Якщо є можливість, носіть із собою спиртовмісну протиру і часто користуйтеся нею.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися