Бабуся на Оболоні повісила на інвалідний візок номера BANDERA

Тепер за покупками літня жінка їздить з номерами "BANDERA".

В Оболонському районі столиці бабуся на свій інвалідний візок встановила "модні" номерні знаки. Тепер за покупками літня жінка їздить з номерами "BANDERA". 

Відповідні світлини виклиав у Facebook киянин Дмитро Гапон.


Ймовірно, таким чином пані хотіла продемонструвати своїх політичні погляди та патріотизм.

22 січня 2010 року тодішній президент України Віктор Ющенко вшанував Степана Бандеру, посмертно присвоївши йому державну відзнаку "Герой України". Радянське КДБ вбило Бандеру, українського націоналіста в еміграції, у 1959 році. Багато українців, у тому числі українські емігрантські групи в Канаді, тиснули на Ющенка з проханням надати честь, яка, згідно з одним із заяв, "відновить справедливість і правду про Бандеру і... визвольну боротьбу, яку він очолював". До сьогодні багато українців бачать Бандеру як загиблого борця за свободу.

Як повідомляли "Коментарі", у Подільському районі столиці на Куренівці відкрили пам'ятний знак на честь лідера українських націоналістів Степана Бандери. Монумент з'явився в Куренівському парку. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз". Пам'ятний знак у вигляді кам'яного хреста на честь Степана Бандери був відкритий у Куренівському парку на честь Дня захисників і захисниць України 14 жовтня. У церемонії взяли участь люди в формі бійців Української повстанської армії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися