На Київщині автомобіль збив кількох пішоходів (ФОТО)

Про аварію розповіли в поліції

У Фастівському районі Київщини легковий автомобіль збив чотирьох пішоходів. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Велика Снітинка у неділю, 20 лютого. На вулиці Трудовій 33- річний водій автомобіля Daewoo Sens наїхав на чотирьох пішоходів. Внаслідок ДТП травмовані четверо молодих людей віком від 17 до 20 років. Потерпілих місцевих жителів з різними тілесними ушкодженнями доставили до центральної лікарні у Фастові.

У поліції з’ясували, що водій був п’яний. Медичне обслідування показало наявність у чоловіка в крові 2,76 проміле алкоголю. Правоохоронці вилучили автомобіль та помістили транспорт на штраф-майданчик. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва поблизу станції метро "Почайна" перекинувся автомобіль. Аварія сталася на проспекті Степана Бандери.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва пожежа повністю знищила приватний житловий будинок. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися