У Києві на Оболоні вщент згорів житловий будинок (ВІДЕО)

Про пожежу розповіли рятувальники

В Оболонському районі Києва пожежа повністю знищила приватний житловий будинок. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася у двоповерховому будинку на вулиці 2-Поперечній. Вогонь повністю охопив будівлю на момент прибуття працівників ДСНС. Загасити пожежу на площі 64 квадратних метрів вдалося за пів години. З вогнем боролися 18 рятувальників та 4 одиниці спецтехніки.

Внаслідок пожежі приватний житловий будинок повністю згорів. Рятувальникам довелося розібрати дерев‘яну покрівлю та перекриття. Причини виникнення надзвичайної ситуації поки що невідомі. Обставини пожежі будуть встановлювати правоохоронці. Жертв та постраждалих немає. В ДСНС Києва також оприлюднили відео з місця гасіння пожежі на Оболоні.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва горів непрацюючий заклад громадського харчування. Пожежу гасили у триповерховій будівлі ресторану на вулиці Воскресенській, 16. Вогнем сильно пошкоджений фасад та дах будівлі. 

Нагадаємо, на Київському водосховищі двох підлітків віднесло на крижині на сотні метрів від берега. Інцидент стався у Вишгородському районі Київської області у селі Глібовка. На центральному пляжі Київського водосховища двоє людей на крижині залишились ізольованими від берега приблизно на відстані 400 метри.

Читайте також, що у Броварах під час пожежі у гаражі загинула жінка та у вогні сильно постраждав чоловік, який згодом помер у лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися