У Києві згоріла будівля непрацюючого ресторану (ФОТО)

Про пожежу розповіли рятувальники

У Дніпровському районі Києва виникла пожежа у недіючому закладі громадського харчування. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа виникла на першому поверсі триповерхової будівлі непрацюючого ресторану, розташованому на вулиці Воскресенській, 16. Вогонь охопив перший та другий поверхи будівлі. Загасити пожежу на площі 50 квадратних метрів вдалося за годину. З вогнем боролися п'ятнадцять рятувальників та три одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі сильно пошкоджений фасад та дах ресторану.

Причини виникнення надзвичайної ситуації поки що невідомі. Обставини пожежі будуть встановлювати правоохоронці. Жертв та постраждалих немає. В ДСНС Києва також оприлюднили світлини з місця гасіння пожежі у ресторані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області мікроавтобус з пасажирами потрапив в ДТП. Маршрутка Volkswagen зіткнулася з автомобілем Renault. Внаслідок аварії травмовано сім пасажирів. На момент ДТП в мікроавтобусі знаходились 18 людей. Рятувальникам довелося деблокували водія за допомогою спеціального гідравлічного інструменту.

Нагадаємо, на Київському водосховищі двох підлітків віднесло на крижині на сотні метрів від берега. Інцидент стався у Вишгородському районі Київської області у селі Глібовка. На центральному пляжі Київського водосховища двоє людей на крижині залишились ізольованими від берега приблизно на відстані 400 метри.

Читайте також, що у Броварах під час пожежі у гаражі загинула жінка та у вогні сильно постраждав чоловік, який згодом помер у лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися