На Київському водосховищі врятували двох підлітків (ВІДЕО)

До порятунку залучали водолазів

На Київському водосховищі двох підлітків віднесло на крижині на сотні метрів від берега. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, інцидент стався у Вишгородському районі Київської області у селі Глібовка. На центральному пляжі Київського водосховища двоє людей на крижині залишились ізольованими від берега приблизно на відстані 400 метри. Рятувальну операцію з залученням водолазів проводили працівники чергового караулу 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Димер.

На Київському водосховищі врятували двох підлітків п’ятнадцяти та вісімнадцяти років. Рятувальники дістали з води одного хлопця, а іншого зняли з крижини. На човні потерпілих доставили на берег. Одного з підлітків госпіталізували до Вишгородської центральної районної лікарні.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі української столиці планують збудувати сучасне депо Державної служби з надзвичайних ситуацій. Плани на забудову Троєщини передбачають будівництво нового пожежного депо вже у 2022 році, яке включатиме відділи для автомобілів рятувальників, а також службове житло для пожежників і їхніх сімей. 

Нагадаємо, у Києві глобальною проблемою є забруднення Дніпра й інших водойм залишками нафтопродуктів, які потрапляють до головної річки країни та інших водойм через незаконні врізки у каналізаційні стоки. Зараз у Києві налічується понад 4 тисячі кілометрів інженерних мереж дощових каналізацій, з яких лише близько 600 кілометрів знаходяться на балансі комунального підприємства "Київавтодор", а решта — поза балансом. 

Дивіться також, як виглядає отруйний відстійник Дарницької ТЕЦ з висоти.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися