У Києві на Троєщині збудують найновіше пожежне депо: деталі (Фото)

У Деснянському районі української столиці на Троєщині збудують нове пожежне депо

У Деснянському районі української столиці на Троєщині планують збудувати сучасне депо Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це стало відомо з повідомлення голови Деснянської районної державної адміністрації Дмитра Ратнікова, яке він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Чиновник заявив, що плани на забудову Троєщини передбачають будівництво нового пожежного депо вже у 2022 році, яке включатиме відділи для автомобілів рятувальників, а також службове житло для пожежників та їхніх сімей. Він зазначив, що нове пожежне депо буде найсучаснішим в Україні.

Нагадаємо, що у Деснянському районі української столиці на Троєщині перейменували станцію трамвая "Генерала Ватутіна" на честь командира Української повстанської армії Романа Шухевича. Про це стало відомо з наказу, який підписав директор Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Роман Шухевич.

Відомо, що наказ про перейменування станції було підписано 4 січня, ухвалено остаточне рішення щодо зміни назви станції трамвая "Генерала Ватутіна" на "Романа Шухевича".

Також зазначається, що такое було прийнято рішення про перейменування зупинки "Станція "Генерала Ватутіна", яка стосується автобусних маршрутів загального користування під номерами 27, 73, 100, 101, 114 та маршрутів тролейбуса під номерами 29, 30, 31 , 47. Нова назва зупинки – "Станція" в обох напрямках.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Йосип

30 січня 2022, 13:07

Да умные писаки, сами хоть читаете что пишете? Значит станция после перейменования станет економически процветающей.

Валерий

30 січня 2022, 12:28

директор Департамента транспортной инфраструктуры Киевской городской государственной администрации Роман Шухевич. Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/7407-v-kieve-na-troeschine-postroyat-noveyshee-pozharnoe-depo-detali-foto.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися