У приватному секторі у Броварах сталася пожежа, є жертви (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники та правоохоронці

У Броварах під час пожежі у приватному секторі загинула жінка та у вогні сильно постраждав чоловік. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварського районного управління ГУ ДСНС України та поліції.

За даними рятувальників, пожежа сталася у Броварах на вулиці Київська, 134. У приватному секторі горів гараж. Пожежу на площі 24 квадратних метри вдалося ліквідувати за пів години.

До приїзду рятувальників першими на місце пожежі прибули поліцейські, які кинулися гасити вогонь. Як розповів керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов, господар оселі намагався переконати правоохоронців, що у палаючому будинку нікого немає. Однак, коли старший сержант поліції Олександр Хархун вибив шибку, він почув зсередини хрипи чоловіка.

"Поліцейський виламав двері та кинувся потерпілому на допомогу. Рятувальники, які вже були поряд, витягнули потерпілого з будинку і разом із поліцейськими доправили до швидкої. На жаль, у вогні загинула дівчина потерпілого", — розповів очільник поліції Київської області.

Відомо, що постраждалий чоловік у важкому стані знаходиться у реанімації Броварської центральної лікарні. Причини пожежі встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі української столиці планують збудувати сучасне депо Державної служби з надзвичайних ситуацій. Плани на забудову Троєщини передбачають будівництво нового пожежного депо вже у 2022 році, яке включатиме відділи для автомобілів рятувальників, а також службове житло для пожежників і їхніх сімей. 

Читайте також, що у Броварах відновлять алею декоративних яблунь, висаджених на честь жінок-воїнів, які загинули на Донбасі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися