У Броварах відновлять алею, висаджену на честь жінок-воїнів (ФОТО)

Комунальники виявили кілька пошкоджених саджанців

У Броварах відновлять алею декоративних яблунь, висаджених на честь жінок-воїнів, які загинули на Донбасі. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Бровари-Благоустрій", передають "Коментарі".

Алею пам’яті, яку у Броварах висадили у листопаді 2020 року, доведеться поновити новими саджанцями. У парку "Перемога" росли 16 саджанців "райських яблуньок". Біля кожного дерева встановлена табличка з ім’ям дівчат-захисниць. Проте комунальники Броварів виявили, що шість дерев зламані. Причинами можуть бути як погодні умови, так і втручання людини.

Працівники броварського парку пояснили, що саджанці яблунь є морозостійкими та не потребують додаткового утеплення на зиму. Але у зв’язку з високою вологістю та різкими перепадами температури повітря їх молода деревина стає дуже крихкою. Навесні у Броварах зламані деревця замінять на нові саджанці. Окрім того, у парку "Перемога" розглядають питання висадження навколо яблунь кущів для створення живої огорожі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Райдужному масиві у місці, де має проходити дорога із Подільсько-Воскресенського мосту, збудували парк. Як виглядає нова локація для відпочинку — дивіться на відео.

Нагадаємо, на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку із фонтанами на воді. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. У результаті роботи з’явився попередній ескізний проект зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у столиці відкриють багато парків, скверів і зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися