На Троєщині облаштують парк з фонтанами на воді (ФОТО)

Це буде один з найбільших паркових комплексів у столиці

На Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку з фонтанами на воді. Про це розповів голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Ратніков, передають "Коментарі".

За його словами, над створенням нового сучасного паркового комплексу на Троєщині місцева влада разом з працівниками комунального об’єднання "Київзеленбуд" працювали весь минулий рік. В результаті роботи з’явився попередній ескізний проект зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського.

Голова Деснянської райдержадміністрації Дмитро Ратніков заявив, що після будівництва нова локація стане одним з найбільших паркових комплексів Києва діамантом столиці та улюбленим місцем відпочинку всіх киян. "Впізнаваною рисою комплексу стануть фонтани на воді з кольоровою підсвіткою та спеціальними оглядовими майданчиками", — зазначив Ратніков.

Він оприлюднив світлини, як буде виглядати ця локація після будівництва та запросив киян долучитися до обговорення проєкту нової паркової зони на Троєщині.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві цього року відбудеться багато позитивних змін у сфері благоустрою територій. У столиці відкриють багато парків, скверів та зон відпочинку.

Нагадаємо, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Дивіться також фото, як у Києві територія Сирецького дендропарку перетворилась на казкову засніжену локацію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися