Дендропарк у Києві перетворився на зимову казку (ФОТО)

Як виглядають рідкісні дерева та рослини взимку

У Києві територія Сирецького дендропарку перетворилась на казкову засніжену локацію. Рідкісні дерева та рослини, вкриті снігом, створюють незабутнє відчуття гармонії в унікальному куточку природи, передають "Коментарі".

Сирецький дендрологічний парк загальнодержавного значення розташований в історичній частині Києва. Він має статус пам'ятника садово-паркового мистецтва. Понад сотню років тому на цій території був парк декоративних культур, відкритий при квітковому господарстві німця Мейєра. У післявоєнні роки тут вирощували саджанці для всієї України.

Наприкінці 1980-х років у Сирецькому дендропарку провели реконструкцію та облагородили територію. Зараз у парку налічується понад 900 видів різноманітних видів рідкісних рослин та дерев. Це чудове місце для родинного відпочинку у єднанні з природою. Окрім того, Сирецьким дендропарком цікавляться й фахівці з ландшафтного дизайну, адже у цьому місці можна отримати величезне натхнення для творчості. Як виглядає Сирецький дендропарк взимку можна подивитись на оприлюднених світлинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сприяють розвитку гастрономічного туризму. Програма "Дороги вина та смаку Київщини" створена, щоб задовольнити вибагливого мандрівника.

Нагадаємо, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві цього року відкриють багато нових зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися