У Києві цього року відкриють багато нових зон відпочинку

Про об’єкти розповів очільник столиці Віталій Кличко

У Києві цього року відбудеться багато позитивних змін у сфері благоустрою територій. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Ми відкриваємо багато парків, скверів, зон відпочинку. Навесні, до Дня міста Києва, ми відкриємо найбільшу й в Україні, і у Києві зону відпочинку, яка починається з найкращого парку в нашій країні — це парк "Наталка". Далі — міст на острів Оболонський — гарна буде територія", — анонсував Кличко.

За словами очільника столиці, у Києві поблизу затоки Собаче Гирло почнуть будувати паркувальні майданчики. "На нас чекає сучасна територія для відпочинку та комфорту", — зазначив мер Києва.

Голова Київської міської державної адміністрації також нагадав про свою обіцянку відкрити автомобільне сполучення на Подільському мосту цього року та вибачився, що строки довелося перенести.

"Реконструкція Хрещатику, реконструкція понад п’ятдесяти вулиці — не тільки асфальтове покриття, а комплексна реконструкція. Створюємо великий зелений маршрут у Дарницькому районі. Реалізацію багатьох проєктів плануємо цього року", — додав Кличко.

Кличко також заявив, що до Києва переїхали жити сотні тисяч людей, тому що у столиці найкращий рівень життя, немає безробіття, а навпаки — є потреба у робочій силі. Окрім того, мер столиці розповів, чому минулий рік був для Києва непростим, а ключовою темою стала боротьба з коронавірусом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трьох комунальних ринках Києва планують облаштувати паркувальні зони для покупців. Проблему з відсутністю паркінгів біля Бессарабського, Володимирського та Житнього ринку обговорили під час наради у мерії.

Тим часом у Києві на Подільському мосту й взимку триває будівництво метро на Троєщину. У столиці також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт взимку можна подивитись з висоти.

Нагадаємо, наприкінці 2021 року мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися