До Києва переїхали жити сотні тисяч людей

Мер столиці назвав причину

У Києві немає безробіття, тому до столиці переїжджають жити багато людей. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, у минулому році до Києва приїхали жити понад дві сотні тисяч людей. "У погане місто їхати не будуть. До міста Києва їдуть, тому що є робота. У нас немає безробіття. Нам потрібно більше робочих рук, ніж місто має, нам потрібна робоча сила", — сказав Кличко.

У Києві найкращі умови життя, наголосив голова Київської міської державної адміністрації. "Найкращі сервіси, найкраща медицина, найкраща освіта. Люди хочуть отримувати сервіси й жити в комфортних умовах. В порівнянні з іншими містами, у Києві багато викликів, але Київ є лідером, запроваджує реформи та показує приклад для інших міст", — прокоментував Кличко.

Він додав, що з 2015 року у Києві придбали майже 140 тролейбусів, 76 трамваїв та понад три сотні автобусів. "Деякі автобуси ми передаємо у подарунок іншим містам. Ми передаємо усі ноу-хау, які у місті Києві впроваджуються за новими технологіями. Ми допомагаємо іншим містам", — підсумував голова КМДА.

Окрім того, мер столиці розповів, чому минулий рік був для Києва непростим, а ключовою темою стала боротьба з коронавірусом. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу, пообіцяв мер столиці Віталій Кличко. Окрім того, мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільсько-Воскресенського мосту. Йдеться про автомобільний переїзд із лівого на правий берег.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


серж

2 січня 2022, 19:54

кивляне второй раз выбрали вора и коррупционера. и еще есть вопросы?

олег

2 січня 2022, 13:14

эти консервные банки транспортом только кичко может называть, а насчет нет безработицы, я 8 месяцев найти не могу работу та как уже старый по меркам работодателей и не думаю, что я такой один. Да ещё и метро кичко открыл в 21 году на Виноградарь как и обещал в своих радужных мечтах, а не в реальной жизни. Зато вокруг это не построенного метро домов настроили целый массив, а выехать с него только на тех ржавых консервных банках, что кичко называет транспортом.

Ростислав

2 січня 2022, 08:55

В Киеве уже коренных Киевлян хрен найдешь

IG

2 січня 2022, 08:43

Как же Кличко привирает или не знает жизни вне стен мерии.В Киев едут потому что тут не совсем жопа,а не потому что так хорошо жить.Работы полно,правда тыщ на 10-12,это с более оплачиваемой хреново.Теперь математика : отнимите от 10-12 аренду жилья(едут то не имеющие своего жилья),коммуналку и останется только на покушать,без каких-либо излишеств.Если есть дети - не останется даже на них.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися