Під Києвом відкрився новий парк зимових розваг (ФОТО, ВІДЕО)

У локації для родинного відпочинку є свої "фішки"

Неподалік Києва відкрили новий неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг WoodhillS. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Управління туризму Київської обласної державної адміністрації.

Нова локація розташована у селі Хотянівка, що у Вишгородському районі Київської області. Парк відкрився наприкінці грудня. Це ідеальне місце для катання на сноутюбах і родинного відпочинку. Катання з гірок з дитинства асоціюється з веселощами, швидкістю та незабутніми враженнями.

Окрім того, на території парку багато фотозон, фудкорти зі смачними какао та хот-догами, чарівні гойдалки, відпочинок біля вогню й дивовижна святкова зимова атмосфера. Сімейний парк розваг до 16 січня працює з 10:00 до 21:30.

Вартість катання на сноутюбах становить 300 гривень з людини за годину, вартість входу у зону розваг для тих, хто не катається, — 50 гривень. Як виглядає нова зона для зимового відпочинку можна подивитись на світлинах.

Ще одне з найцікавіших місць для зимових розваг та відпочинку знаходиться в Обухівському районі Київської області. У селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до Різдва підготували святкову програму — Christmas Jazz Songs. Провести зимові свята у найтеплішій атмосфері киян і гостей столиці запрошують до Національного комплексу "Експоцентр Україна" ("ВДНГ"). Тут на Різдво, 7 січня, відвідувачам обіцяють за допомогою джазової музики відтворити усю широку палітру людських почуттів і "розфарбувати" найсіріший зимовий день.

Окрім того, на території "ВДНГ" відкрили святкову зимову оранжерею. До різдвяних свят оранжерею перетворили на магічний скляний будинок. Будівлю та приміщення прикрашають святкові декорації та чарівні герої, а у приміщенні виставкової зали працює теплий бар.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися