У Києві зустріти Різдво можна під звуки джазу

Подробиці святкової програми

У Києві до Різдва підготували святкову програму концерту Christmas Jazz Songs. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Провести зимові свята у найтеплішій атмосфері киян на гостей столиці запрошують до Національного комплексу "Експоцентр Україна" ("ВДНГ"). Тут на Різдво, 7 січня, відвідувачам обіцяють за допомогою джазової музики відтворити усю широку палітру людських почуттів та "розфарбувати" найсіріший зимовий день.

Програма концерту Christmas Jazz Songs зібрана з музичних композицій, що з року в рік супроводжують пору зимових свят та вже стали її незмінним атрибутом. Кожна з пісень програми має свою історію. Окрім того, на концерті обіцяють нові унікальні джазові версії різдвяних хітів у одночасному міксі звучань струнного квартету, джазового тріо та вокалу.

Усі аранжування пісень створили українські музиканти. У Різдвяний вечір для гостей шоу співатиме переможниця телепроєкту "Голос країни 3" Анна Ходоровська. Захід відбудеться в Universum Hall.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території "ВДНГ" відкрили святкову зимову оранжерею. До новорічних та різдвяних свят оранжерею перетворили на магічний скляний будинок. Будівлю та приміщення прикрашають святкові декорації та чарівні герої, а у приміщенні виставкової зали працює теплий бар.

Ще одне з найцікавіших місць для зимових розваг та відпочинку знаходиться в Обухівському районі Київської області. У селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

У Київській області можна покататися на лижах чи сноуборді. За сорок хвилин їзди від Києва знаходиться курорт Gvozdoff, розташований у селищі Гвоздів. Тут нові підйомники та спорядження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися