Зимові розваги на Київщині: де відпочити (ФОТО)

Для активного та пізнавального відпочинку є кілька локацій

У Київській області можна чудово відпочити зимою із родиною або друзями на кількох локаціях. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Управління туризму Київської обласної державної адміністрації.

Одне з цікавих місць для зимових розваг та відпочинку розташоване в Обухівському районі Київської області. В селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав. Цими вихідними у локації провели першу розважальну зимову програму. У парку "Київська Русь" розташована Василівська церква. Її побудували під час правління князя Володимира Великого одразу після Хрещення Русі.

З 18 грудня до 19 січня наступного року у парку "Київська Русь" працюватиме шоу-програма "Зимова казка". Вона розрахована на родинний відпочинок. Вистави, трюки на конях та турніри з верхової стрільби будуть цікаві й дорослим, й дітям. Відвідувачам пропонують рухливі ігри на свіжому повітрі, танцювальні флешмоби та знайомство зі стародавніми обрядами. "Древній Київ" у князівстві "Київська Русь" пропонує гарно провести час, відпочити та поринути в українські традиції та культуру.

У Київській області також можна покататися на лижах або сноуборді. У сорока хвилинах їзди від Києва є чудова локація для активного відпочину. Це курорт Gvozdoff, розташований в селищі Гвоздів. Він знаходиться на батьківщині майстра українського бароко — архітектора Степана Ковніра. Тут новенькі підйомники та спорядження.

У відвідувачів є унікальна можливість стати першовідкривачами гірськолижних трас на Київщині. Дві з них — для професіоналів, одна – для новачків та дітей. Довжина трас становить двісті двадцять, двісті та п’ятдесят метрів. На території комплексу є спеціальна зона для сноубордистів, невелика гірка для дітей, площа для катання на санках, а також трамплін для трюків і ковзанка. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області створили цікавий екскурсійний маршрут вихідного дня з основними романтичними локаціями у Білій Церкві. Туристичний маршрут має чотири зупинки у неймовірно привабливих і романтичних восени місцях. Під час відпочинку на цих локаціях можна зробити мальовничі фото та провести незабутній час із родиною.

Нагадаємо, у Київській області у рамках патріотичного проєкту створили екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п’ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею.

Читайте також, що цікавого подивитися у Бориспільському районі Київщини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Vadim

8 грудня 2021, 05:41

Коронавирус не мешает? Или с ним правительство договорилось?)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися