Ще один туристичний маршрут з’явився на Київщині (ФОТО)

Що цікавого подивитись у Бориспільському районі

У Київській області створили екскурсійний маршрут вихідного дня з основними природними та історичними локаціями та неповторними краєвидами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Управління туризму Київської обласної державної адміністрації.

Туристичний маршрут має чотири зупинки у заповіднику, парку, історичних та мальовничих місцях. Розпочинається подорож із Переяслава. Місто розташоване за 89 кілометрів від центру Києва. Тут можна поринути в атмосферу українських селищ минулого сторіччя, відвідав музей просто неба у Національному історико-етнографічному заповіднику "Переяслав".

Друга зупинка туристичного маршруту за вісім кілометрів від Переяслава у селі Воскресенське. У цій туристичній локації колись був маєток Михайла Каневського. Він у 1855 році збудував церкву Вознесіння Христового. Зараз тут можна подивитись на руїни ротонди Каневських.

На відстані 16 кілометрів від селища Воскресенське розташовані Козацький хрест і руїни церкви Святого Іллі з видом на річку Дніпро. Третя зупинка у селі Циблі.

Кінцева зупинка на маршруті — Національний природний парк "Білоозерський". Він розташований за 12 кілометрів від селища Циблі на березі Канівського водосховища. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області створили цікавий екскурсійний маршрут вихідного дня з основними романтичними локаціями у Білій Церкві. Туристичний маршрут має чотири зупинки у неймовірно привабливих і романтичних восени місцях. Під час відпочинку на цих локаціях можна зробити мальовничі фото та провести незабутній час із родиною.

Нагадаємо, у Київській області в рамках патріотичного проєкту створили екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п’ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Евгений

18 грудня 2021, 08:56

Жаль, что так много разрушенного!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися