У Києві на місті стихійного звалища облаштували парк (ВІДЕО)

Як виглядає нова зона відпочинку

На Райдужному масиві столиці у місці, де має проходити дорога із Подільсько-Воскресенського мосту, збудували парк. Як виглядає нова локація для відпочинку на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

За словами автора відео, раніше на цьому місці було стихійне звалище. Його розчистили та перетворили територію на нову зелену зону.

"Сквер розташований на вулиці Петра Вершигори, 5, де раніше знаходилося стихійне звалище, створене жителями прилеглих будинків. Територія повністю змінена. Спочатку комунальники вивезли все сміття, потім представники "Київзеленбуду" посіяли газон, висадили понад 400 кущів та 80 широколистих лип", — прокоментував кадри блогер Сергій Мухлинін.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва розпочнуть реконструкцію та благоустрій парку "Орлятко". За майже 90 мільйонів гривень тут планують обладнати сучасний памп-трек для катання на велосипедах, самокатах та скейтах. У парку прокладуть пішохідні доріжки, встановлять фонтан у озері та систему автоматичного поливу, а також оновлять систему освітлення. Окрім того, у парку "Орлятко" встановлять камери відеоспостереження, обладнають спортивні майданчики тренажерами та для гри в волейбол та баскетбол. У зоні відпочинку також з’явиться дитячий майданчик з батутами, каруселями та гойдалками. 

Нагадаємо, на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку з фонтанами на воді. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. В результаті роботи з’явився попередній ескізний проект зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у столиці відкриють багато парків, скверів та зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися