У Києві на реконструкцію парку витратять майже 90 мільйонів

Де та які роботи планують виконати

У Солом'янському районі Києва розпочнуть реконструкцію та благоустрій парку "Орлятко". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

У парку "Орлятко" за попередні роки відремонтували спортивні майданчики, оновили громадські вбиральні, встановили нові урни для сміття та лави. Під час нового етапу реконструкції зони відпочинку планують обладнати сучасний памп-трек для катання на велосипедах, самокатах та скейтах. У парку прокладуть пішохідні доріжки, встановлять аератор для води в озері та систему автоматичного поливу, а також оновлять систему освітлення.

Окрім того, у парку "Орлятко" встановлять камери відеоспостереження, обладнають спортивні майданчики тренажерами та для гри в волейбол та баскетбол. У зоні відпочинку також встановлять дитячий майданчик з батутами, каруселями та гойдалками. У парку з’явиться місце для паркування велосипедів, встановлять бетонні лави Амфітеатру та проведуть озеленення території.

Тендер на пошук підрядника для реконструкції парку "Орлятко" оголосили 11 лютого. Аукціон планують провести 28 лютого. Замовником реконструкції та благоустрою парку "Орлятко" виступає Київське комунальне об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд". На роботи готові витратити понад 89,6 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва розпочнеться капітальний ремонт сходів до Паркової дороги від вулиці Івана Мазепи. Вартість проєкту оцінюють у понад 5,8 мільйонів гривень. Замовником виконання будівельних робіт є комунальне об’єднання "Київзеленбуд".

Нагадаємо, на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку з фонтанами на воді. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. В результаті роботи з’явився попередній ескізний проект зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у столиці відкриють багато парків, скверів та зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися