У Києві планують провести ремонт сходів до Паркової дороги

Що відомо про тендер

У Печерському районі Києва розпочнеться капітальний ремонт сходів до Паркової дороги. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozzoro.

Роботи з капітального ремонту сходів розпочнуть від вулиці Івана Мазепи, 3 до Паркової дороги. Для пошуку підрядника провели тендер. Вартість проєкту оцінюють у понад 5,8 мільйонів гривень. Замовником виконання будівельних робіт є комунальне об’єднання "Київзеленбуд".

Згідно з тендерною документацією, підрядник мав провести капітальний ремонт і реставрацію дорожнього покриття, демонтувати старі опори та встановити нове освітлення, а також підготувати ґрунт і засіяти газон. Усі роботи мають провести до кінця цього року. 

Аукціон відбувся 17 січня. У торгах брали участь два учасники. Проте через тиждень обидві пропозиції відхилили. Новий тендер на виконання реставрації та капітального ремонту сходів до Паркової дороги поки що не оголосили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва розпочнеться реконструкція трамвайної лінії від вулиці Милославської до Дарницького залізничного вокзалу. Вартість проєкту оцінюють у майже 760 мільйонів гривень. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві планують збудувати дорогу з житлового масиву ДВРЗ на Броварський проспект, щоб розвантажити вулицю Алма-Атинську. Вартість будівельних робіт для будівництва нової дороги становить майже 435 мільйонів гривень. Дивіться на відео з висоти, як виглядає ділянка, де планують розпочати роботи, — екскурсія повітрям шляхами незбудованої дороги із ДВРЗ на Броварський проспект.

Читайте також, що у столиці розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися