На трамвайну лінію до Дарниці витратять більше грошей, аніж на Хрещатик

Що відомо про ремонтні роботи

У Деснянському районі Києва розпочнеться реконструкція трамвайної лінії до Дарницького залізничного вокзалу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozzoro.

Будівельні роботи з реконструкції трамвайної лінії мають провести від вулиці Милославської до Дарницького залізничного вокзалу. Зараз шукають підрядника. Вартість проєкту оцінюють у майже 760 мільйонів гривень. Замовником виконання будівельних робіт виступає комунальне підприємство "Київпастранс". Аукціон проведуть 23 березня.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має виконати всі роботи до кінця 2023 року. За цей час заплановано прокласти інженерні мережі, демонтувати старі трамвайні колії та встановити нові, а також провести пусконалагоджувальні роботи. На ділянці реконструкції трамвайної колії до Дарницького вокзалу облаштують нові переїзди, з’являться тягова підстанція, нове дорожнє покриття з новими дорожніми знаками та розміткою. Тут проведуть повну реконструкцію колодязів і дощової каналізації. Підрядник також має облаштувати тротуари та встановити зовнішнє освітлення.

Капітальний ремонт Хрещатику проведуть у Печерському та Шевченківському районах Києва протягом двох років. Підрядника вже обрали, а роботи розпочнуть цього року. Реконструкцію центральної вулиці столиці виконають за майже 740 мільйонів гривень. Фінансувати замовлення будуть зі столичного бюджету. Які роботи заплановані на Хрещатику — читайте у нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують збудувати дорогу з житлового масиву ДВРЗ на Броварський проспект, щоб розвантажити вулицю Алма-Атинську. Вартість будівельних робіт щодо нової дороги становить майже 435 мільйонів гривень. Дивіться на відео з висоти, як виглядає ділянка, де планують розпочати роботи, — екскурсія повітрям шляхами незбудованої дороги із ДВРЗ на Броварський проспект.

Нагадаємо, у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі

Читайте також, що мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Бот

27 січня 2022, 19:40

Снова начнут пилить бабло.....

Алекс

27 січня 2022, 17:17

Что вы пишите Когда на ДВРЗ были пробки Как это уже достало тупо пиздять бабки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися