Під Києвом маршрутка з пасажирами потрапила у ДТП (ФОТО)

Подробиці розповіли поліцейські та рятувальники

У Бучанському районі Київської області мікроавтобус з пасажирами потрапив у ДТП. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Патрульну поліцію регіону та інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

За даними правоохоронців, автопригода сталася вранці в селищі Липівка. На вулиці Шевченка, поблизу будинку № 84, маршрутка Volkswagen зіткнулася з автомобілем Renault. Патрульні зазначили, що водій легковика виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом. Четверо осіб шпиталізовано до лікарні. На місці ДТП можливе ускладнення руху. Обставини аварії встановлюють слідчі. Водіїв просять з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та завчасно планувати свої маршрути.

Водночас, за даними рятувальників, внаслідок цього ДТП травмовано сім пасажирів. На момент аварії в мікроавтобусі знаходились 18 людей. Рятувальникам довелося деблокували водія за допомогою спеціального гідравлічного інструменту. Сім травмованих у ДТП людей направили до Макарівської центральної лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах під час пожежі у приватному секторі загинула жінка та у вогні сильно постраждав чоловік. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Деснянському районі української столиці планують збудувати сучасне депо Державної служби з надзвичайних ситуацій. Плани на забудову Троєщини передбачають будівництво нового пожежного депо вже у 2022 році, яке включатиме відділи для автомобілів рятувальників, а також службове житло для пожежників і їхніх сімей. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися