COVID в Києві: за добу померло 17 осіб

До лікарень столиці госпіталізували 35 хворих на коронавірус т

За минулу добу, 20 лютого, у Києві виявили 2296 нових випадків захворювання на коронавірус. Водночас 17 людей померли. Одужали минулої доби 962 людини. Про це повідомив мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко.

Всього за період пандемії у Києві від коронавірусу померли 8897 осіб. Підтверджених випадків захворювання – 433 567.

До лікарень столиці госпіталізували 35 хворих на коронавірус та 113 осіб із підозрою на COVID-19 та пневмоніями.

Найкращий спосіб захистити себе від COVID-19 – підтримувати фізичну дистанцію принаймні 1 метр від інших і часто мити руки. Таким чином ви усуваєте віруси, які можуть бути на ваших руках, і уникаєте інфекції, яка може виникнути, торкаючись очей, рота та носа.

І, розвінчуючи міф, варто зазначити, що люди не повинні носити маски під час вправ, оскільки маски можуть зменшити здатність дихати комфортно. Піт може змусити маску швидше намокнути, що ускладнює дихання та сприяє розмноженню мікроорганізмів. Важливим заходом профілактики під час занять є дотримання фізичної дистанції не менше одного метра від інших.

Як пише ndtv.com, мікроелементи, такі як вітаміни D і C і цинк, мають вирішальне значення для добре функціонуючої імунної системи і відіграють життєво важливу роль у зміцненні здоров’я та повноцінному харчуванні. Наразі немає рекомендацій щодо використання добавок мікроелементів для лікування COVID-19. ВООЗ координує зусилля з розробки та оцінки ліків для лікування COVID-19.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися