У Києві сталися пожежі у будинках, на складі та вщент згорів мікроавтобус (ФОТО)

Про надзвичайні ситуації розповіли рятувальники

У кількох районах Києва сталися пожежі у багатоквартирних житлових будинках і на складі, окрім того — вщент згорів автомобіль. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Зранку 22 лютого рятувальники під час гасіння пожежі у квартирі врятували жінку. Пожежа сталася у Дніпровському районі столиці. На вулиці Мініна, 14А у триповерховому житловому будинку палала квартира на другому поверсі. За годину вогонь загасили. Гасіння пожежі ускладнювала велика захаращеність квартири. Потерпіла жінка 1951 року народження надихалася продуктами горіння та лежала на підлозі у непритомному стані. Постраждалу винесли на свіже повітря та передали медикам. Внаслідок пожежі в одній з кімнат згоріли речі, пошкоджені меблі, закопчені стіни та стеля квартири.

Ще одна пожежа сталася у Голосіївському районі Києва вранці у недіючий одноповерховій будівлі на вулиці Васильківській, 31/17. Окрім того, у Солом'янському районі столиці ліквідували пожежу у дев’ятиповерховій адміністративній будівлі на вулиці Солом’янській, 3. Для цього з будівлі евакуювали п’ятьох людей. Рятувальники встановили, що сталося загоряння меблів у підвальному приміщенні. Постраждалих немає.

Вночі у Шевченківському районі столиці гасили пожежу у багатоповерхівці на вулиці Січових Стрільців, 44. Загоряння виникло на балконі однієї з квартир на третьому поверсі. Вогонь розповсюдився на верхній балкон. За пів години пожежу ліквідували. Жертв і постраждалих немає.

Ввечері 21 лютого рятувальники ліквідували пожежу у складській будівлі у Дніпровському районі Києва. На проспекті Визволителів, 5 горів одноповерховий склад на площі 70 квадратних метрів.

А у Подільському районі Києва вщент згорів автомобіль. Пожежа виникла на Гаванському мосту. Мікроавтобус Volkswagen був повністю охоплений вогнем. Водій розповів, що помітив дим з-під капоту під час руху по дорозі, зупинився, вийшов з авто та відразу ж зателефонував рятувальникам. Жертв і постраждалих внаслідок пожежі немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва пожежа повністю знищила приватний житловий будинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися