«Ескалації в Україні»: російські гімнастки не виступлять на Гран-прі у Києві

Всеросійська федерація художньої гімнастики заявила, що не відправить своїх вихованок на змагання до Києва у зв'язку із "несприятливою політичною ситуацією"

Про те, що гімнастки з Росії не поїдуть на етап змагань Гран-прі у Києві через політичну ситуацію, було заявлено президенткою Всеросійської федерації художньої гімнастики Іриною Вінер-Усмановою.

За її словами, етап Гран-прі, який відбудеться у період 14-15 березня 2022 року в Києві, гімнастки зі збірної Росії будуть змушені пропустити через те, що політична ситуація між Росією та Україною наразі напружена.

Свою заяву Ірина Вінер-Усманова зробила після слова Володимира Путіна про те, що РФ визнає незалежність "ДНР" та "ЛНР". Це означає, що, виходячи з домовленостей, встановлених між зазначеними вище терористичними організаціями та Кремлем, передбачається запровадження регулярних військ, які розташовуватимуться лише на певних територіях Донбасу.

Читайте також: Віталій Кличко, мер Києва, заявив, що Україна не згортатиме з європейського шляху, який був обраний раніше. Цю думку Кличко висловив на зустрічі з делегацією політиків та громадських діячів Великобританії.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися