Геращенко звернувся до киян, що залишають місто: "Я би не рекомендував їхати прямо зараз"

Жителі Києва виїжджають із міста, гнані страхом наступних обстрілів: подробиці

Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ, повідомив у своєму Facebook про утворення багатокілометрових пробок, що складаються з машин киян, які прагнуть залишити місто з метою убезпечити себе та своїх близьких.

У своїй публікації Геращенко порекомендував не поспішати і не висуватись у дорогу прямо зараз. На його думку, такі дії посилять моральний стан киян, оскільки вони витратить дуже багато часу на простий у пробках, що постійно утворилися, постійно нервуючи.

Крім того, радник міністра внутрішніх справ нагадав киянам про важливість дотримання правил дорожнього руху, повідомивши, що можливість загинути в автокатастрофі набагато вища, ніж від вторгнення російських військ на територію України.

Також Геращенко нагадав про правила, яких варто дотримуватися учасників аварії. Однією з головних порад звучало так: у випадку, якщо в ДТП постраждали лише автомобілі, а пасажири та водії цілі та неушкоджені, учасникам події варто просто обмінятися контактами та не перегороджувати шлях іншим автомобілям, розбираючись у ситуації прямо на дорозі. Він також додав, що патрульна поліція Києва не прийматиме виклику на оформлення ДТП у разі, якщо потерпілих у них не було і попросив киян ставитися до цієї ситуації з розумінням, адже поліція зараз має забезпечувати спокій та порядок у місті.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що Віталій Кличко розповів про особливості надзвичайного стану у Києві.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися