Віталій Кличко: у Києві запровадили комендантську годину

Віталій Кличко оголосив про запровадження комендантської години у Києві: подробиці

Своє рішення про необхідність запровадити комендантську годину у Києві Віталій Кличко опублікував на своєму офіційному акаунті у Facebook. За даними цього повідомлення, комендантська година діятиме в період з 22:00 до 07:00 і є вимушеним кроком в умовах військової агресії з боку Росії на даний момент. Введення такого обмеження необхідне для того, щоб убезпечити киян від нападу російських військ.

Кличко також додав, що на час дії комендантської години не працюватиме громадський транспорт, а ось станції метрополітену виступатимуть у ролі укриття із вільним доступом для киян щодня та цілодобово.

Мер попросив мешканців Києва повертатися додому вчасно, але у разі, якщо вам необхідно залишитися на вулиці після початку комендантської години (це стосується зокрема й працівників змін підприємств критичної інфраструктури), необхідно мати документи, які засвідчують особу.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що Віталій Кличко розповів подробиці про особливості надзвичайного стану у Києві. Зокрема, він висвітлив усі заборони та дозволи для мешканців Києва на період такого становища у місті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися