РФ обстріляла дитячий будинок у Ворзелі: в середині перебували 50 дітей

Постраждалих внаслідок обстрілу немає

Армія агресора обстріляла дитячий будинок у м. Ворзель Київської області, у якому перебувало 50 дітей. Обстріл відбувався, ймовірно, з "Градів".

Про це повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова.

"Під час ведення бойових дій військовослужбовцями Російської Федерації допущено влучання уламків від, ймовірно, систем залпового вогню "Град" в одне з приміщень дитячого будинку у м. Ворзель Київської області, у якому перебувало 50 дітей", - сказала вона.

Постраждалих внаслідок обстрілу немає, оскільки на момент влучання уламку діти та персонал дитячого будинку перебували в інших приміщеннях.

Як повідомляли "Коментарі", у Київській області в ході зіткнення вдалося затримати двох окупантів. Відео допиту було опубліковано на сторінці Антона Геращенка, радника голови Міністерства внутрішніх справ України. За словами Геращенка, окупантів затримали співробітники поліції Київської області під Гостомелем. Один із затриманих тяжко поранений. Йому надають медичну допомогу. Щодо другого затриманого, з ним був проведений допит, під час якого він розповів, що він родом із Кемеровської області. Командири нібито сказали, що вони їдуть на навчання. До Гостомелю окупанти прибули, за словами затриманого, на машинах.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися