ЗСУ спільно з ТрО тримає оборону Києва

Ситуація у Києві станом на 25 лютого

Російські окупанти продовжують наступальну операцію проти України, застосовуючи високоточну зброю дальньої дії. Проте українські військові дають гідну відсіч. Про це повідомили на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ.

За словами джерела, угруповання Збройних Сил України спільно із силами Територіальної оборони тримають оборону Києва та раніше визначених рубежів. Зазначається, що окупанти завдають авіаційних та артилерійських ударів по об'єктах цивільної інфраструктури.

Також у Генштабі ЗСУ наголосили, що російські війська продовжують зазнавати втрат. Так, з початку вторгнення РФ на територію України було знищено 80 танків, 516 бойових броньованих машин різних типів, сім вертольотів, десять літаків та 20 крилатих ракет. Крім того, знищено понад сотню автомобільної техніки.

Внаслідок війни, яка розпочалася вранці 24 лютого в Україні, особовий склад російських військ втратив уже понад 2 800 людей.

Читайте також:

• 25 лютого під Гостомелем було затримано двох російських окупантів. Один був важко поранений. Медики надають йому медичну допомогу. Другий затриманий розповів поліції Києва про те, що їм говорили їхні командири перед нападом.

• Генеральний прокурор Ірина Венедиктова повідомила, що у місті Ворзель, що на Київщині, було розстріляно дитячий будинок. На той момент усередині було 50 дітей.

• У Києві міський центр крові перейшов на цілодобову роботу.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися