У Миронівці встановили могилу Путіна: «плюйте в цю морду»

”Привіт” від миронівчан”, – йдеться в повідомленні.

У Миронівці  в Київській області магазин ритуальних послуг встановив могильну плиту із зображенням президента Росії Володимира Путіна. Там закликають плювати на цю "морду".

Про це повідомили в Миронівській міській раді.

”Привіт” від миронівчан”, – йдеться в повідомленні. На опублікованих фото ­­­­­­­­­­­­­під пам’ятником стоїть могильна плита. На ній зображений портрет Володимира Путіна, який почав повномасштабну війну проти України.

Як повідомляли "Коментарі", у Києві за декількома маршрутами відновили роботу громадського транспорту.  Про курсування дивіться детальніше на сайті.

Тим часом у столиці перекриті два мости — Патона та Дарницький. Проїхати поки що можна Південним та Північним мостами.

Окрім того, у Києві суворо заборонили водіям займати смугу громадського транспорту. Автівки, що рухаються смугою громадського транспорту, будуть вважатися транспортом диверсійно-розвідувальних груп, попередили у Київській міській державній адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині внаслідок постійних обстрілів та боїв багато руйнувань інфраструктурних об’єктів. Точкового руйнування зазнали Васильків та Бровари, повідомив голова Київської ОДА. Серед територіальних громад найбільше постраждали Бучанська, Димерська, Ірпінська та Іванківська громади Київщини.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися