Російські окупанти розстріляли настоятеля церкви ПЦУ в Київській області

На фотографії отець Максим під час дослідження поля з метою створення заказника «Станішівські луки»

Російські окупанти розстріляли настоятеля церкви на честь Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ в Київській області.

 Про це повідомив завідувач кафедри ботаніки Херсонського державного університету, професор Іван Мойсієнко.

"Загинув мій товариш Отець Максим Козачина – настоятель Церкви на честь Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ в селі Розважів Вишгородського району Київської області. Отець Максим був розстріляний російськими окупантами (кадирівцями) на автомобільній дорозі, коли їхав своїм цивільним автомобілем.

На фотографії отець Максим під час дослідження поля з метою створення заказника "Станішівські луки" в околицях села Станішівка Вишгородського району Київської області 19 липня 2018 року.

Напередодні мер Києва нагадав, що столиця живе в нових умовах – умовах воєнного стану і загрози. "І хочу наголосити: мародерів, за законами воєнного часу, будуть знешкоджувати без попередження! Кияни! Як тільки бачите підозрілих людей, мародерів, звертайтеся до правоохоронців та військових! Ми повинні згуртуватися, як ніколи. Дати відсіч і провокаціям в місті. І орді, що сюди рветься! Військові, правоохоронці, тероборона, небайдужі кияни роблять сьогодні все для оборони нашого міста! Разом вистоїмо! Слава Україні!" — йдеться у заяві голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися