Окупанти не дали госпіталізувати двох тяжко поранених дітей: вони померли

"Охматдит" продовжує працювати та надавати допомогу пораненим дітям та дорослим.

Російські військові не дозволили госпіталізувати двох тяжко поранених дітей із Бучі до лікарні "Охматдит". Внаслідок травм діти померли. Про це повідомив головний лікар "Охматдиту" Володимир Жовнір.

"Однак через російські обстріли швидкі допомоги не змогли забрати пацієнтів, двоє з них загинули. Приїзду ще однієї дитини ми чекаємо", - написав Жовнір.

Він підкреслив, що "Охматдит" продовжує працювати та надавати допомогу пораненим дітям та дорослим. Станом на 5 березня в установі було 185 неповнолітніх пацієнтів.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у підземному переході на станції метро "Лісова" молода киянка народила дитину. Поліцейські столиці увечері 25 лютого приблизно о 20.00 на станції метро "Лісова" почули крики про допомогу. "Правоохоронці миттєво зреагували та виявили на підлозі у підземному переході жінку з немовлям. Співробітники поліції принесли жінці ковдру, воду, необхідні речі гігієни та викликали лікарів", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


лина

5 березня 2022, 17:02

Руссофашистам уже столько послано проклятий.что они мимо них не пройдут!!!

Sashko

5 березня 2022, 15:13

Шановні українці, в кого є можливість - оформіть страхування від нещасного випадку для себе та близьких. Наприклад, в Приват24 це займе декілька хв і страховка дійсна на наступний день. Сума страхуваня від 20 грн на місяць. Страхування майна на випадок воєнного стану не передбачено. Проте тілесні ушкодження та летальні випадки, які сталися внаслідок обстрілів - банк в кожному окремому випадку розглядає. Бережіть себе та близькіх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися