За добу бригади відновили світло для 5000 тисяч родин в Київській області

Аварійно-відновлювальні роботи в області продовжуються

За останню добу аварійні бригади ДТЕК повернули світло ще для 5000 родин, які мешкають у 28 населених пунктів Макарівського району, Бородянського, Броварського та Києво-Святошинського районів. Про це повідомили в компанії ДТЕК.

"30 ремонтних бригад в області працюють, щоб якнайшвидше відновити роботу всіх ліній та підстанцій. Щойно вони отримують дозвіл на проведення ремонтних робіт від Тероборони та ЗСУ, вони негайно вирушають на місце пошкоджень та повертають світло в будинки мешканців Київщини", - повідомили в компанії. 

Аварійно-відновлювальні роботи в області продовжуються, щойно бригади енергетиків отримують можливість їх безпечно виконувати.

Як повідомляли "Коментарі", у  Броварах та районі напружена ситуація, мешканців просять залишатися вдома, закриті магазини, аптеки та АЗС. "У зв'язку з напруженою ситуацією у Броварському районі, тимчасово припиняється робота магазинів, аптек, АЗС. Залишайтеся вдома. За сигналом тривоги прямуйте до укриттів", — повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися