У Броварах та районі напружена ситуація, мешканців просять залишатися вдома (ВІДЕО)

Мер Броварів зробив кілька заяв

У Броварах та районі напружена ситуація, мешканців просять залишатися вдома, закриті магазини, аптеки та АЗС. Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"У зв'язку з напруженою ситуацією у Броварському районі, тимчасово припиняється робота магазинів, аптек, АЗС. Залишайтеся вдома. За сигналом тривоги прямуйте до укриттів", — повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.

Місцевих мешканців просять не виставляти фото, відео та текстову інформацію про пересування Збройних Сил України в соцмережах. "Ворог теж вміє читати!" — зазначив мер Броварів.

Окрім того, на території Броварського району продовжили заборону на продаж алкоголю. Заборона торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом та речовинами, виробленими на спиртовій основі, задля забезпечення громадської безпеки та порядку діятиме до 18 березня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області російські загарбники тероризують місцеве населення. На територіях, що тимчасово зайняті російськими окупантами, широко фіксуються факти грабежів, насильницьких дії щодо місцевих мешканців, захоплення цивільних помешкань, використання сільськогосподарських ангарів для стоянки військової техніки, облаштування вогневих позицій в густонаселених районах та об’єктах цивільної інфраструктури. В усіх районах Київської області триває боротьба з диверсантами, в деяких громадах — бойові дії.

Як повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба, 8 березня, на території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської та Великодимерської територіальних громад Броварського району тривають бойові дії

Джерело: https://t.me/Igor_Sapozhko/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктор.

10 березня 2022, 09:24

Слава Украине. Смерть ворогам.

Вадим

9 березня 2022, 14:09

Слава Україні

Alex

8 березня 2022, 21:30

OBZ, ну шо ты дура, высралась? А теперь иди головой об стену уебись!

Alex

8 березня 2022, 21:27

Z, иди НАХУЙ в ад, далбайоб ущербный!!! Тебя походу не раз головой об пол роняли с рождения!

Z

8 березня 2022, 17:27

OBZ, прячься не прячься,днём раньше днём позже.бандеросвкая мразь сгинет с Украины!!!

Obz

8 березня 2022, 15:12

OBZ, долбойоб тупоголовый, диванный вояка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися