В усіх районах Київщини триває боротьба з диверсантами

Названі найбільш небезпечні напрямки та де тривають бої

На Київщині в усіх районах триває боротьба з диверсійними групами, у деяких громадах продовжуються бойові дії. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, станом на 8 березня, найбільш небезпечними напрямками у Київській області залишаються Буча, Ірпінь, Гостомель, Макарів, Житомирська траса та північ Вишгородського району.

"Бої на території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської та Великодимерської територіальних громад Броварського району. Загарбники продовжують накопичувати війська та техніку, обстрілюються житлові масиви та критична інфраструктура. Постійні тривоги можливого авіанальоту майже по всій області. В усіх районах Київщини йде боротьба з диверсійними групами", — поінформував голова Київської облдержадміністрації.

Київська обласна та місцева влада готові провести евакуацію людей та доставку гуманітарної допомоги в найгарячіші точки, як тільки буде оголошено повний режим тиші. Гуманітарна допомога направляться у всі сім районів Київщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області російські загарбники тероризують місцеве населення. На територіях, що тимчасово зайняті російськими окупантами, широко фіксуються факти грабежів, насильницьких дії щодо місцевих мешканців, захоплення цивільних помешкань, використання сільськогосподарських ангарів для стоянки військової техніки, облаштування вогневих позицій в густонаселених районах та об’єктах цивільної інфраструктури.

Напередодні під Києвом Збройні Сили України знищили колону військової техніки російських окупантів, а під Обуховом збили крилату ракету.

Окрім того, у повітряному бою під Києвом збили три ворожих літака, два — поблизу столиці, ще один — у Харківській області. Радник міністра внутрішніх справ України також розповів, що після того, як ЗСУ знищили над Києвом два літаки окупантів, інформація про постраждалих не надходило. 

Дивіться відео, як поблизу адміністративної межі Київської та Чернігівської області Збройні Сили України знищили колону бензовозів російських окупантів. Танки загарбників залишились без пального.

Джерело: https://t.me/kyivoda/1804


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Зеленский

8 березня 2022, 13:24

доношу до вашего сведения кличко пидорас, он своего брата в жопу имеет

Зеленский

8 березня 2022, 13:22

доношу до вашего сведения кличко пидорас, он своего брата в жопу имеет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися