Під Києвом знищили колону окупантів, а під Обуховом збили крилату ракету (ФОТО)

Відомі подробиці з місць бойових дій за 7 березня

Під Києвом Збройні Сили України знищили колону військової техніки російських окупантів, а під Обуховом збили крилату ракету. Подробиці розповів радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають "Коментарі".

Українські військові завдають по російським окупантам точкові удари та знищили колону військової техніки ворога під Києвом. Подробиці поки що не повідомляються, але Геращенко оприлюднив світлини, як палає знищена ворожа техніка.

Радник міністра внутрішніх справ України також розповів, що після того, як ЗСУ знищили надКиєвом два ворожих військових літаки, інформація про постраждалих не надходило.

"Вибухи над Києвом це була робота наших доблесних ППО. Поки що ні на 101 ні на 102 не надходило інформації про жертви чи руйнування від цих вибухів", — зазначив Геращенко.

Під Обуховим український льотчик збив крилату ракету російських окупантів "Калібр". "Це найвищий пілотаж! Наш льотчик-герой зберіг зараз десятки, а може, сотні життів українців. Боєголовка ракети впала в поле за 5 км від Обухова і вибухнула в полі. На місце виїхали місцеві жителі та надіслали мені фото вирви від вибуху. Уявіть собі скільки горя було б якби ця фашистська ракета вибухнула у місті?!" — прокоментував Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області російські окупанти готуються до наступу на околиці Києва, зокрема — на Бровари та на Вишгород.

Дивіться відео, як поблизу адміністративної межі Київської та Чернігівської області Збройні Сили України знищили колону бензовозів російських окупантів. Танки загарбників залишились без пального.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися