Два ворожі літаки за годину збили українські військові над Києвом

Збройні Сили України дають рішучу відсіч російським окупантам

Над Києвом лише за годину українські військові збили два російські літаки. Про це повідомив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, передають "Коментарі".

За його словами, перший літак Протиповітряна оборона ЗСУ над столицею України знищила о 20:30. Вже о 21:10 в околицях Києва у повітряному бою українські військові збили другий ворожий літак.

"ППО ПС ЗСУ о 20:30 збили над Києвом літак ВКС РФ. О 21:10 в околицях міста у повітряному бою був збитий другий ворожий літак", — заявив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

Окрім того, сьогодні, 7 березня, українські військові знищили ворожий гелікоптер над Вишгородом.

Раніше голова Київської міської військово-цивільної адміністрації генерал-майор Микола Жирнов перевірив готовність столиці до оборони. Він оглянув блокпости українських військових на околицях Києва. Українські військові обіцяють російським окупантам, що якщо вони підступляться до Києва, то стануть гарним добривом для чорноземів України.

Тим часом до оборони Києва вже заступили іноземні добровольці, зазначили у Сухопутних військах України. "Перші добровольці Інтернаціонального легіону Територіальної оборони України вже на позиціях на околицях Києва. Добровольці з США, Великої Британії, Швеції, Литви, Мексики, і навіть Індії", — поінформували українські військові та оприлюднили світлини поповнення в лавах оборони Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області російські окупанти готуються до наступу на околиці Києва, зокрема — на Бровари та на Вишгород.

Дивіться відео, як поблизу адміністративної межі Київської та Чернігівської області Збройні Сили України знищили колону бензовозів російських окупантів. Танки загарбників залишились без пального.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Жора

9 березня 2022, 16:35

Ботоферма все сказала в комментах?

Гена

8 березня 2022, 02:08

Боря, они такие спецы они не видимыми снарядами по не видимым самолетам пиздячат! Войны!!!! Свинопасы!

Беньямин Натаньягу

8 березня 2022, 02:06

Первый и последний раз я смотрю украинские новости.

Боря

8 березня 2022, 00:25

Пиздаболы! Фото якобы сбитых самолетов где?

тетяна

7 березня 2022, 22:21

А де фамілії і адреса цих героїв

тетяна

7 березня 2022, 22:20

А де фамілії і адреса цих героїїв

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися