Військова адміністрація Києва показала укріплення позицій ЗСУ (ВІДЕО)

Як українські військові готуються до оборони столиці

Голова Військової адміністрації Києва генерал-майор Микола Жирнов перевірив готовність столиці до оборони. Відповідне відео оприлюднила Військова адміністрація Києва, передають "Коментарі".

Керівник Військової адміністрації Києва Микола Жирнов оглянув блокпости українських військових на околицях столиці. Київ готується до оборони, а українські захисники активно укріплюють свої позиції.

"Люди сьогодні небагатослівні. Вони усі зараз працюють на оборону Києва. Ми бачили, як облаштовуються укріплення, як облаштовуються блокпости, як робиться фортифікаційна оборона. Фактично усі мешканці вийшли на оборону. Усі мешканці беруть участь й у територіальній обороні разом з військовослужбовцями", — розповів Жирнов.

Коли російські окупанти підступляться до Києва, то стануть гарним добривом для українських чорноземів, зазначають бійці Збройних Сил України. Українські військові вмотивовані на відсіч загарбників як ніколи, наголосив командир взводу: "Вони втомлені, сплять мало, працюють багато, але мотивація для захисту держави надвисока".

Киян, які нервують вдома, щоб позбавитися тривожних думок, закликали допомагати українським військовим, наприклад, плетінням сіток. Київ готовий зустріти ворога та влаштувати окупантам справжнє пекло, наголосив голова Військової адміністрації Києва Микола Жирнов: "Ми не віддамо ані клаптика своєї землі. Ми робитимемо усе, щоб наше місто було загальною фортецею. Наше місто — святе місто, і ми нікому його не віддамо".

 

Тим часом у Київській облдержадміністрації оприлюднили актуальну мапу регіону, де пересувається ворожа техніка, де тривають активні бойові дії, а де усе безпечно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області російські окупанти готуються до наступу на околиці Києва, зокрема — на Бровари та на Вишгород.

Дивіться відео, як поблизу адміністративної межі Київської та Чернігівської області Збройні Сили України знищили колону бензовозів російських окупантів. Танки загарбників залишились без пального.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися