Окупанти заблокували 50 автобусів з евакуйованими в Київській області

Наразі 50 автобусів заблоковані російськими військовими у Стоянці, не дають проїзд колоні.

Низка населених пунктів в  Київській області перебуває під контролем російських загарбників. Сьогодні до столиці почали прибувати люди, яких врятували від окупантів. Про це повідомили в поліції Київській області.

Для евакуйованих, серед яких є і поранені люди, волонтери розгорнули польову кухню, а також їм допомагають лікарі.

Водночас окупанти продовжують зривати евакуацію. Наразі 50 автобусів заблоковані російськими військовими у Стоянці, не дають проїзд колоні.

"Евакуацію зірвано! Із Бучі і Гостомеля сьогодні неможливо евакуювати мешканців. Домовитися з окупантами так і не вдалося: 50 автобусів залишаються заблокованими. Із Ворзеля евакуація триває: вже друге рятівне коло зробили водії і перевозять жителів у Київ. Про можливість евакуюватися найближчими днями повідомлятимемо оперативно", — повідомили у Бучанській міській раді.

Як повідомляли "Коментарі", сьогодні до Києва прибули евакуаційні колони з Ірпеня та Романівки, а також був посланий транспорт до Ворзеля, Бучі та Гостомеля. Правоохоронці та влада планують сьогодні вивезти якнайбільше людей, які зараз перебувають на території окупованих населених пунктів. Співробітники правоохоронних органів також просять із розумінням ставитися до процедури перевірки людей, які прибули з окупованих територій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися