До Києва прибула група перших врятованих мешканців окупованих міст та сіл Київської області

Сьогодні до Києва почали доставляти людей, яких евакуювали із зон окупації

На даний момент велика кількість населених пунктів, що знаходяться в Київській області, під контролем російських військ: сьогодні перших евакуйованих людей було доставлено до Києва. Про результати евакуації із окупованих населених пунктів Київської області повідомляє поліція Київської області.

Для людей, яких евакуювали із зон окупації, було розгорнуто польову кухню. Поліцейські також заявили, що серед людей, яких привезли до Києва є поранені.

Сьогодні до Києва прибули евакуаційні колони з Ірпеня та Романівки, а також був посланий транспорт до Ворзеля, Бучі та Гостомеля. Правоохоронці та влада планують сьогодні вивезти якнайбільше людей, які зараз перебувають на території окупованих населених пунктів.

Співробітники правоохоронних органів також просять із розумінням ставитися до процедури перевірки людей, які прибули з окупованих територій.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що під Києвом вороже військо відкрило вогонь по колоні мирного населення . Ця ситуація сталася в окупованому населеному пункті Демидове. Під час обстрілу було вбито поліцейського Київської області старшого сержанта Олексія Пономаренка, який захищав людей, які потрапили під вогонь.

Читайте також: Times повідомляють, що морози знищать військових під Києвом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися