"Пішли всі": під час обстрілу під Ірпенем чоловік втратив сім'ю та собаку

У селі Романівка під Ірпенем згодом обстрілу загинула родина Перебийніс із собакою: вижив лише батько

Про те, що в селі Романівка після мінометного обстрілу загинула родина Перебійніс, розповів у своєму Facebook батько сімейства Сергій Перебійніс: він втратив дружину, сина, дочку і собаку. Діти (18-річний Микита та 9-річна Аліса) та собака померли на місці, а дружина Сергія – Тетяна Перебийніс, бухгалтерка компанії SE Ranking померла у лікарні.

Під мінометний обстріл російським військом сім'я Перебийніс потрапила під час евакуації з Романівки, а крім них там же загинув ще один чоловік, якого спочатку помилково вважали за члена та їхні сім'ї та батька дітей.

У своїй публікації Сергій Перебійніс пише про те, що їде прощатися зі своєю дружиною та дітьми та просить у них прощення за те, що не зміг їх прикрити. Крім того, він написав, що сподівався, що виживе бодай хтось, але пішли всі. Разом із сім'єю Перебийніс загинув і їхній собака, який жив з ними 11 років - його знайшли з пораненнями.

Сергій також написав, що у моргах зараз буквально немає місць: вони переповнені загиблими в Ірпені, Бучі та Гостомелі.

Тетяна та Сергій Перебійніс були переселенцями з Донецька. З гарячої точки у 2014 році вони залишили рідне місто та жили в Ірпені, а за три дні до того, як загинули діти та дружина Сергія, він написав у своєму Facebook про те, що навіть після переїзду з Донецька війна знову прийшла до їхнього дому.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що в Київській області триває евакуація : мирних жителів вивозять із Бучі, Ірпеня, Гостомелю та Бородянки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися