The Wall Street Journal опублікував фото дівчини з Ірпеня, яка рятувала собак

Фото стало вірусним у мережі

Відома американська газета The Wall Street Journal опублікувала фото дівчини, яка забрала з притулку та рятувала собак з інвалідністю з Ірпеня. Знімок зробив фотограф Christopher Occhicone.

"Ви можете побачити весь спектр людського досвіду в Ірпені. З 5 березня тут точилися запеклі бої. Я чув десяток повідомлень з перших вуст про хаотичну стрільбу російських танків по житлових будинках, навіть після того, як вони вказали, що в їхніх будинках немає військових цілей. У цій атмосфері страху з’являється жінка і вона виводить собак-інвалідів із притулку в безпечне місце", — підписав свою серію знімків фотограф.

Фото стало вірусним у мережі, а  через якийсь час фото опублікував The Wall Street Journal, для якого і були зроблені знімки.

Як повідомляли "Коментарі", у Київській області розпитують людей про військові частини під приводом необхідності передати продукти.

За його словами, ця інформація підтверджена, потрібно попередити якнайбільше людей. "По області їздять автомобілі, питають у людей, де знаходяться військові частини, для того, щоб передати харчові продукти. Прохання нічого не говорити і номера та марку автомобіля передавати до поліції або до тероборони. Прохання розповсюдити серед знайомих", — звернувся мер Борисполя Володимир Борисенко до місцевих мешканців.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися