У Київській області розпитують людей про військові частини

Місцевих мешканців просять повідомляти про такі випадки поліції

У Київській області розпитують людей про військові частини під приводом необхідності передати продукти. Про це повідомив мер Борисполя Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

За його словами, ця інформація підтверджена, потрібно попередити якнайбільше людей. "По області їздять автомобілі, питають у людей, де знаходяться військові частини, для того щоб передати продукти харчування. Прохання нічого не говорити і номера та марку автомобіля передавати до поліції або до тероборони. Прохання розповсюдити серед знайомих", — звернувся мер Борисполя Володимир Борисенко до місцевих мешканців.

Влада Київської області кожного дня інформує, що в регіоні триває боротьба з диверсійними групами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі Київської області російські окупанти обстріляли селище Займище. Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поранено одну людину. Також мер Борисполя попереджав, що у Київській області є вірогідність висадки десанту російських окупантів з гелікоптерів.

Нагадаємо, 8 березня російські окупанти запустили по Борисполю три ракети. Дві з них було ліквідовано силами ПВО. Одна влучила на територію військової частини. Внаслідок авіаудару по Борисполю були поранені двоє людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися