Під Борисполем та Броварами тривають бойові дії

Російські окупанти обстріляли ще одне селище

У Бориспільському районі Київської області російські окупанти обстріляли селище Займище. Про це повідомив мер Борисполя Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Є підтвердження ворожого арт обстрілу с. Займище! Один поранений підтверджено! Знаходимось в укритті! Вороньків — Головурів. Увага, є вірогідність висадки десанту з гелікоптерів!" — йдеться у повідомленні мера Борисполя.

У відеозверненні Борисенко закликав місцевих мешканців бути пильними та слідкувати за офіційними повідомленнями, адже ситуація швидко змінюється.

За даними Київської облдержадміністрації, у Бориспільському районі українські військові знаходяться у підвищеній боєготовності та продовжується укріплення блокпостів.

У Броварському районі тривають бої на території Баришівської, Калитянської та Великодимерської територіальних громад. Російські окупанти продовжують накопичувати війська та техніку, обстрілюють житлові масиви та критичну інфраструктуру. Загалом, в усіх районах Київщини триває боротьба з диверсійними групами.

Російські окупанти здійснили нічний авіаудар по Баришівці ракетами "Іскандер". Завдано значних ушкоджень інфраструктурі  та житловому фонду. Вщент зруйновані 60 квартирний будинок, 4 багатоквартирні будинки та ще 10 приватних будинків пошкоджені частково.

У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомили, що внаслідок активних, злагоджених дій українських військових російські окупанти зазнали значних втрат, що змусило ворога відступити з раніше захоплених населених пунктів Київської області. "Головними напрямами зосередження зусиль противника залишаються Київ та Маріуполь, а також просування в напрямках Кривого Рогу, Кременчука, Нікополя і Запоріжжя", — інформують в Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, 10 березня у Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли село Гоголів, розташоване поблизу Броварів. В населеному пункті зруйновані приватні житлові будинки, поранена дитина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти розбомбили єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола", який розташований біля селища Велика Димерка. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися