Російські окупанти розбомбили завод "Кока-Кола" під Броварами (ФОТО)

Це єдиний виробничий комплекс компанії в Україні

У Київській області російські окупанти у середу, 9 березня, обстріляли єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола" (Coca-Cola), який розташований біля селища Велика Димерка. Про це повідомляє видання "Трибуна-Бровари", передають "Коментарі".

На заводі "Кока-Кола", розташованому у Броварському районі Київської області, під час обстрілу зруйнована когенераційна установка. Цей комплекс обладнання працює за способом комбінованого виробництва електричної і теплової енергії або перетворює скидний енергетичний потенціал технологічних процесів в електричну та теплову енергію.

Після вторгнення російських окупаційних військ в Україну торговельні мережі Novus, Fozzy Group та Varus відмовилися від продажу продукції Coca-Cola через бажання цієї компанії продовжити роботу в Росії. У торгівельних мережах прибрали з прилавків Coca-Cola, Fanta, Schweppes, Sprite, BonAqua, Rich та інші напої компанії. Лише на 13 день війни з Росією корпорація "Coca-Cola Company" заявила про призупинення роботи в РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області українські військові знищили колону російських окупантів з реактивної системи залпового вогню "Град". Вцілілі втікачі розбіглися по найближчим селищам.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. 

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися