Під Броварами розбили колону окупантів, шукають втікачів

Росіяни розбіглися селищам

В Броварському районі Київської області колону російських окупантів знищили українські військові з реактивної системи залпового вогню "Град". Про це повідомив мер Борисполя Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

Словами мера Борисполя, Збройні Сили України знищили колону російських окупантів в районі населеного пункту Богданівка сьогодні вранці. Водночас депутат Київської обласної ради Євген Чубук повідомив, що вціліли російські окупанти розбіглися по селищах, зараз їх шукають.

"Колонна, яка рухалась в напрямку Броварів, в с. Велика Димерка, Богданівка, Рудня, була побита і розбіглась по селам, що знаходились поряд. Служба безпеки України просить жителів Броварського району, Бориспільського району оперативно повідомляти у випадку виявлення, подібних розбитих груп, для їх вилову", — звернувся до місцевих мешканців депутат Київської обласної ради.

Він оприлюднив контакти СБУ для повідомлень про місцеперебування російських окупантів:

Телефон +380 (44) 256 95 60,

Телефон для довідок +380 (44) 256 93 33,

Гаряча лінія 0 800 501 482,

Е-пошта [email protected]

Серед броварчан з’явилася інформація, що у селищі Бобрик російські окупанти відбирають автомобілі та переодягаються у цивільний одяг. Люди просять попередити блокпости українських військових та територіальної оборони, що російські військові під виглядом цивільних намагатимуться дістатися Броварів, Борисполя та Києва. 

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. Окрім того, російські окупанти нанесли авіаудар по Борисполю. По місту випустили три ракети, дві з яких збили ЗСУ, одна влучила у військову базу. Подробиці — у відеозверненні мера Борисполя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися