Під Броварами помітили колону білоруських військ

Бойова техніка має позначку "О"

У Броварському районі Київської області помітили колону бойової техніки білоруської армії. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Костянтин Усов, передають "Коментарі".

"Колону техніки з маркуванням білоруських військ помітили в с. Богданівка Броварського району Київської області. На бронетехніці присутнє маркування "О", — зазначив заступник мера Києва Костянтин Усов.

Він оприлюднив фото переміщення колони, зафіксоване неподалік Броварів. Раніше у Генеральному штабі Збройних Сил України повідомляли, що фіксували ознаки готовності воєнно-політичного керівництва Республіки Білорусь до можливої широкомасштабної участі ЗС РБ у бойових діях проти України на боці РФ.

Про оперативну ситуацію у Броварах розповів мер міста Ігор Сапожко у відеозверненні. Він підтвердив, що російські окупанти наблизилися до Броварів, але впевнений, що українські військові дадуть гідну відсіч загарбникам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. Окрім того, російські окупанти нанесли авіаудар по Борисполю. По місту випустили три ракети, дві з яких збили ЗСУ, одна влучила у військову базу. Подробиці — у відеозверненні мера Борисполя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


maxno

9 березня 2022, 15:06

Почему на машинах параши московитской не могут стоять надписи типа Беларусь . Подстовляя беларусов. Но Беларуси надо выходить на улицы и противостоять таракану.

Валентина

8 березня 2022, 22:16

Слава Україні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися