Під Києвом збили крилату ракету російських окупантів (ФОТО)

Уламки впали на митний склад

У Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають "Коментарі".

За його словами, уламки ракети впали на митний склад, де почалася пожежа. "Наше доблесне ППО збили чергову крилату ракету "Калібр" над селом Калинівка Броварського району. Уламки ракети впали на митний склад. Почалася пожежа. Працюють рятувальники. Слава Українським ППО!" — прокоментував Геращенко.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України повідомили, що жертв та постраждалих немає. "О 15:49 у с. Калинівка Броварського району внаслідок обстрілу сталося руйнування двох складських будівель з послідуючим загоранням на площі 2 тис. м кв. О 17:05 пожежу локалізовано на площі 1 тис. м. кв. Жертв та постраждалих немає", — повідомили у ДСНС України.

Радник міністра внутрішніх справ України оприлюднив світлини з місця падіння уламків ракети.

Тим часом під Броварами розбили колону російських окупантів, які розбіглися по полях. Зараз їх шукає місцева територіальна оборона, повідомила народна депутатка України Вікторія Сюмар: "Нам повідомляють про значну активізацію ворога у броварському напрямку. Велика колона розділилася: частина пішла на село Велика Димерка, частина на Чернігівську трасу. Наші славні ЗСУ накрили ворога в районі села Рудня. Частина окупантів після удару розбіглася в поля. Наразі на них полюють бійці місцевої тероборони. Вони там знають кожну стежку".

У Броварах та Броварському районі напружена ситуація, мешканців просять залишатися вдома, закриті магазини, аптеки та АЗС. Триває спецоперація з ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області російські загарбники тероризують місцеве населення. На територіях, що тимчасово зайняті російськими окупантами, широко фіксуються факти грабежів, насильницьких дії щодо місцевих мешканців, захоплення цивільних помешкань, використання сільськогосподарських ангарів для стоянки військової техніки, облаштування вогневих позицій в густонаселених районах та об’єктах цивільної інфраструктури. В усіх районах Київської області триває боротьба з диверсантами, в деяких громадах — бойові дії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дед

8 березня 2022, 18:10

не смешите мои копыта

Дядя Саша

8 березня 2022, 18:05

Велика ШАНА нашим воякам. В полон КАЦАПІВ не брати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися